Minecraft Ultimate Firewall

Požadované:

Buďte opatrní co blokujete, jelikož by jste si mohly zablokovat konektivitu vlastní či některých hráčů a za to nejsme zodpovědni

Pro nastavení firewallu klikněte v panelu na možnost firewall. Zde naleznete tuto nabídku:

Přidat zemi na černou listinu

V této možnosti můžete přidat celý rozsah země na tuto listinu, kdy se nikdo z IP adresy, nacházející se v dané zemi, nebude schopen na server připojit. Země můžete přidávat jednolivě nebo všechny zaráz

Přidat IP na černou listinu

Pokud máte pouze jednotlivce působící potíže, pak je můžete přidat pomocí tohoto nastavení, kdy jejich IP nebude aktivní, ale IP (například skrze VPN ano). Budete je tedy muset blokovat do doby než jim IP adresy opravdu dojdou (což v dnešní době nebude trvat dlouho).

Přidat rozsah na černou listinu

Pokud znáte celý rozsah IP adres, který chcee zablokovat (například VPN z jiných zemí), pak je můžete zablokovat tímto nastavením.

Nalevo bude nejmenší hodnota a na pravo největší, vše v tomto rozshau bude přidáno na blacklist

Automatická ochrana před útoky

Pokud si zaškrtnete tuto možnost, pak v případě nadměrného odesílání packetů se dané adresy budou přidávat na firewall automaticky!

Občas se může stát, že se na firewall přidá adresa, ze které šel jednou útok a poté ji dostal přiřazenou někdo jiný! Takovou IP adresu je poté z filtru nutné odebrat manuálně.

Nakonec nezapomeňte vždy změny uložit

Aktualizace provedena: 19 dubna, 2019

Byl tento článek užitečný?

Související články

EnglishCzech